در دنیای پیشرفته دیجیتال، کمتر کسی را می شناسیم که نام مایکروسافت (Microsoft) را نشنیده باشد. مایکروسافت یک شرکت پیشتاز در فناوری است که با عرضه نرم افزارهای رایانه ای، در کسب وکار خود حرف اول را می زند. این شرکت پس از موفقیت های پی درپی در تولید انواع نرم افزار، بر آن شد تا با تولید لپ تاپ ها و تبلت های داخلی، رونق دیگری به بازار کار خود بدهد. با همین دلیل طراحی و ساخت انواع سرفیس را آغاز کرد. در متن پیش رو علاوه بر آشنائی با دو نوع مهم از این محصولات، در رابطه با تعمیر سرفیس پرو و تعمیر سرفیس بوک نیز سخن خواهیم گفت.
برترین محصولات نرم افزاری مایکروسافت، سیستم عامل های ویندوز، مجموعه های آفیس، مرورگرهای وب اینترنت اکسپلورر و مرورگر Edge است. از جمله مشهورترین محصولات سخت افزاری آن هم کنسول های بازی ویدئویی Xbox و صفحات رایانه های شخصی با قابلیت صفحه لمسی است که با نام مایکروسافت سرفیس (Microsoft Surface) شناخته می شود. این محصول در دو نوع اصلی «سرفیس پرو» و «سرفیس بوک» ارائه می شود که هرکدام مدل های خاص خود را دارند. برای آشنایی بیشتر شما، این محصولات را در دو بخش جدا بررسی خواهیم کرد.
این داستان را همه ما شنیده ایم که «بیل گیتس» و دوست صمیمی او، «پاول آلن» سعی داشتند با استفاده از مهارت های خود در برنامه نویسی کسب وکار مختص به خودشان را طراحی کنند. در سال 1972، آنها Traf-O-Data را تأسیس کردند که یک کامپیوتر ابتدایی را برای ردیابی و تجزیه و تحلیل داده های ترافیک خودرو به بازار عرضه کرد. آنها با پیشرفت در کار خود بین سال های 1985 تا 1994، ویندوز و آفیس را نیز روانه بازار کردند. موفقیت و گسترش کار آنها همیشه مثال خوبی برای افرادی است که قصد دارند اهداف خود را عملی کنند.
شاید بیل گیتس زمان شروع کار خود به ساخت یک کامپیوتر با صفحه لمسی فکر نکرده باشد اما مرور زمان و پیشرفت های مختلف در این زمینه آنها را به سمت طراحی یک محصول بی نظیر سوق داد. مایکروسافت در سال 2012 بعد از ارائه ویندوز 8، در تاریخ 18 ژوئن، سرفیس را روانه بازار کرد. این محصول اولین رایانه در تاریخ است که سخت افزار آن توسط مایکروسافت ساخته شده است. سرفیس محصولی کامل است که ترکیبی از تبلت و لپ تاپ را یکجا ارائه می دهد.
اولین دستگاه سرفیس در مجموعه سرفیس ها، با نام «Surface for Windows RT» به بازار عرضه شد و توسط استیون سینوفسکی، رئیس سابق ویندوز و ویندوز لایو، به مخاطبان معرفی شد. خط دوم سرفیس، مبتنی بر معماری اینتل با سرفیس پرو پیش گام شد، در آن زمان با نام «سرفیس برای ویندوز 8 پرو» به بازار عرضه شد و توسط مایکل آنژیولو، به مشتریان این شرکت معرفی شد.
1.مجموعه رایانه های رومیزی که از فناوری PixelSense برای تشخیص اشیا قرار گرفته روی صفحه برخوردار است.
2.مجموعه سرفیس تبلت های هیبریدی، با لوازم جانبی صفحه کلید قابل جدا شونده و قلم اختصاصی. در آخرین مدل، Surface Go 2 که در سال 2020 ارائه شد، از پردازنده Intel Core m3 8100Y یا Intel Pentium Gold 4415Y SoC استفاده شده است.
3.مجموعه تبلت های هیبریدی سرفیس پرو، دارای لوازم جانبی صفحه کلید با قابلیت جدا شدن و قلم اختصاصی مشابه رایانه های رومیزی. دو مدل آخر از این مجموعه Surface Pro 7 است که دارای پردازنده سری 10 اینتل Core و سرفیس Pro X است که دارای Microsoft SQ2 ARM SoC (نسخه سفارشی Snapdragon 8cx است).
4.Surface Laptop Go، یک نوت بوک با صفحه نمایش لمسی غیر قابل جدا شدن 12.5 اینچی. آخرین نسخه در این مجموعه، Surface Laptop Go است.
5.Surface Laptop، یک نوت بوک با صفحه لمسی غیر قابل جدا شدن 13.5 اینچ یا 15 اینچ است. دستگاه اصلی به طور پیش فرض ویندوز 10 S را اجرا می کند. با این حال، می توان آن را به Windows 10 Pro ارتقا داد.
6.Surface Book، نوت بوکی با صفحه تبلت قابل جدا شدن مورد استفاده قرار می گیرد. پایه آن با گرافیک گسسته یا بدون صفحه نمایش و یک صفحه رایانه لوحی قابل اجرا قابل تنظیم است. قلم اختصاصی نیز روی آن کار می کند.
7.Surface Studio، یک دسکتاپ 28 اینچی است.
8.Surface Hub، یک صفحه نمایش لمسی است که برای همکاری راحت طراحی شده است.
9.Surface Neo، یک دستگاه صفحه نمایش لمسی دو صفحه ای است که قرار است در آینده نزدیک به بازار ارائه شود. طبق گزارش ها، هر دو صفحه نمایش آن 9 اینچ بوده و بر روی ویندوز 10X کار می کنند.
10.Surface Duo، دستگاه صفحه نمایش لمسی دو صفحه ای که هر دو صفحه نمایش آن 5.6 اینچ است و می تواند به عنوان تلفنی Android مورد استفاده قرار بگیرد.
همان طور که مشاهده می کنید، این لیست ادامه خواهد داشت. مایکروسافت شرکتی است که هیچ وقت در یک وضعیت ثابت نمانده و هر سال با یک یا دو محصول جدید توانایی خود را در عرضه محصولات با کیفیت نشان داده است.
محصولات مایکروسافت سرفیس از خدمات بی نظیر مایکروسافت هستند که با دریافت بازخورد مناسب از مشتریان خود، همواره با ارتقاء مناسب در موارد کاربردی، به بازار عرضه شدند. این محصولات در مدل های مختلف، با کیفیت ارتقاء یافته همواره به دنبال رضایت بیشتر مشتری و رفع نقاط درد آنها بوده است. خانه سرفیس در ادامه علاوه بر توضیح مدل های این دو مجموعه محصول تعمیر سرفیس پرو و تعمیر سرفیس بوک در انواع مختلف را نیز برای شما شرح خواهد داد.
مدل های سرفیس و سرفیس پرو به این ترتیب به بازار ارائه شدند: